x

کسب رتبه دوم «رتبه‌بندی جهانی تایمز» توسط دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر اساس گزارش سال 2023 «نظام رتبه‌بندی موضوعی» که توسط «مؤسسه تایمز» انجام می‌شود (The Times Higher Education Impact Rankings) دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با یک رتبه ارتقأ نسبت به سال 2022، در رتبه دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گرفت. «نظام رتبه‌بندی موضوعی»، دانشگاه‌های جهان را بر اساس دستیابی به اهداف توسعه پایدار (Sustainable Development Goals) سازمان ملل متحد بررسی می‌کند. این اهداف که با هدف دستیابی به صلح و رفاه برای همه مردم تا سال 2030 در اجلاس سازمان ملل در سال 2015 مصوب شدند، شامل 17 هدف از جمله کاهش فقر، دستیابی به سلامت و زندگی خوب، کیفیت آموزش، تغییرات اقلیمی، و در نهایت همکاری در راستای دستیابی به همه اهداف توسعه، می‌باشند. در «نظام رتبه‌بندی تأثیر»، میزان پایبندی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی به این اهداف 17گانه توسط شاخص‌هایی در چهار حوزه: «تحقیق، نظارت، اطلاع‌رسانی، و آموزش» بررسی و مقایسه می‌شوند. لازم به ذکر است در سال 2023 بیش از 1500 دانشگاه در سطح جهان در «نظام رتبه‌بندی موضوعی» مورد بررسی قرار گرفتند که در بین آنها 20 دانشگاه از ایران حضور داشتند. دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای چهارمین سال متوالی در این رتبه‌بندی شرکت کرد و از رتبه پنجم در سال 2020 به رتبه دوم در سال 2023 دست یافت.